Thermische Zonnepannelen

Al onze installaties zijn op maat van uw wensen

Door de jaren heen zijn de technieken steeds verder geëvolueerd waardoor wij vandaag kunnen voldoen aan de veel voorkomende vraag van comfort, behaaglijkheid en energievriendelijke systemen.

Wij startten in 1992 als geregistreerd aannemer in centrale verwarming.  Al snel merkten wij de noodzaak tot het ventileren van nieuwe woningen om zo een gezond binnenklimaat te behouden. Het was dan ook een voor de hand liggende stap naar centrale verwarming via luchtkanalen met de mogelijkheid tot ventileren en verwarmen.

Vanuit onze kennis en luisterend oor betreffende de behoefte van de huidige woning en de bewoners, kunnen wij op maat gemaakte installaties aanbieden die u voorzien van de nodige ruimtelijke warmte, het sanitair warmwatercomfort, de gewenste ventilatie met keuze uit de aanwezige energiebronnen.

Op onze website krijgt u alvast een beeld van wat er binnen ons bedrijf mogelijk is. Hopelijk voldoet dit voor u aan de wensen van uw toekomstige woning. Als u nog vragen moest hebben, mag u die natuurlijk altijd stellen.

Back to Top